Wintersport vakantie naar Mont Tremblant | Skiën in Oost-Canada
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Skien in Mont Tremblant

Skien in Mont Tremblant

Een wintersport vakantie naar Mont Tremblant is een uitstekend alternatief voor een wintersport reis in Europa. Met een reistijd die niet veel langer is dan die van een reis naar een bestemming in Frankrijk, biedt Mont Tremblant in Oost-Canada een goede optie.

Op slechts anderhalf uur rijden vanaf de luchthaven van Montreal is de bereikbaarheid prima. Mont Tremblant ligt midden in de Laurentian Mountains en hier vind je de Canadese gastvrijheid in een Frans jasje. Mont Tremblant heeft reeds jaren een vermelding in de top ski resorts van het oostelijke deel van Noord-Amerika. En terecht! Deze omgeving is bijzonder gezellig en het knusse dorp heeft talloze gezellige souvenirwinkeltjes, restaurantjes en bakkerijen.

Wintersport vakantie naar Mont Tremblant

Het leukst aan Mont Tremblant als skibestemming is misschien wel de ligging. De diverse pistes langs de hellingen komen uit bij Place Saint Bernard, het centraal gelegen plein waar altijd een gezellige drukte is.

Hoewel er verspreid over het skiresort pistes beschikbaar zijn voor alle niveaus, is het aanbod voor de gevorderde skiërs het grootst. Aan de zuidelijke rand van het resort ligt de zogenaamde Promenade afdaling, waar de echte adrenalinejunks hun hart kunnen ophalen. Dit deel is uitsluitend toegankelijk met de Adrenaline Park Pass.

Ook wanneer een dagje skien erop zit, is Mont Tremblant een ontzettend gezellige plek om te verblijven. Zodra de zon ondergaat licht het dorpje als een gloeilamp op en is er alom gezelligheid in de talloze restaurantjes, barretjes en cafés. Gelukkig is deze skibestemming toegankelijk voor bezoekers met uiteenlopende budgetten. Er zijn goedkope fastfoodrestaurantjes, maar ook dure restaurants. Ook voor het verblijf is er voor elke prijsklasse wel wat te vinden. Je kunt er voor kiezen om te verblijven in een goedkoop HI-hostel of in luxe appartementen of suites.

Het skiseizoen 2017-2018 duurt van 23 november 2017 tot 15 april 2018.

Kortom, een wintersport vakantie naar Mont Tremblant is een uitstekend alternatief voor een skivakantie binnen Europa.

Offerte aanvragen

Graag maken we een wintersport vakantie die helemaal aansluit bij je wensen. Door de jarenlange ervaring en skien in deze gebieden kunnen wij dat als geen ander.

Natuurlijk kun je ook altijd even bellen (010-7144450) voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor om je plannen te bespreken. Een gesprek duurt ongeveer een 1 tot 1,5 uur of stuur een e-mail met je vragen naar info@canadareizen.eu

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »