Vliegtickets naar Canada, naar Canada met het vliegtuig
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Vliegtickets naar Canada

Vliegtickets naar Canada

Voor je vliegtickets naar Canada werken wij met verschillende luchtvaartmaatschappijen samen: Icelandair, KLM, Air Canada en Air Transat,  voor vluchten vanaf Amsterdam en Brussel en tevens met Lufthansa voor vluchten vanaf Düsseldorf & Frankfurt. Als vaste partner hebben wij altijd scherpe en vaak speciale tarieven voor losse tickets. Wanneer je flexibel bent met de heen- en terugreisdata levert dat in veel gevallen prijsvoordeel op. Wanneer je aangeeft wat je vroegst mogelijke vertrekdatum en je laatst mogelijke terugkeerdatum is, zoeken wij het meest gunstige ticket wat betreft prijs en vluchttijden, voor je op.

Tip: Vliegtickets naar Canada vroeg boeken bespaart geld!

icelandair logoDe IJslandse nationale luchtvaartmaatschappij Icelandair vliegt ’s zomers met een tussenstop op IJsland naar Vancouver, Edmonton, Toronto, Halifax en Montreal (nieuw vanaf mei 2016) vanaf Schiphol.
Edmonton het gehele jaar (4-6 keer per week), Halifax 21 mei tot 22 oktober (2-3 keer per week), Montreal 19 mei tot 5 november van mei (4 keer per week), Toronto het gehele jaar (4-11 keer per week), Vancouver (YVR) 6 mei tot 21 oktober (2 keer per week).

In het vliegtuig is de economy klasse opgebouwd uit verschillende klassen met bijbehorende tarieven. Op iedere vlucht zijn stoelen (minimaal 81 cm beenruimte) gereserveerd voor iedere klasse met in de meeste gevallen een gratis inflight entertainment system voor iedere passagier. Ook is er op de meeste vluchten WiFi (tussen € 7pp en € 12pp per enkele reis) aan boord. Voor de goedkoopste klassen en voor aanbiedingen gelden vaak strengere voorwaarden dan voor de duurdere klassen (Economy Comfort en Saga klasse). Aan wijzigingen en annuleringen zijn echter altijd kosten verbonden. Het spreekt vanzelf dat de goedkoopste klassen het eerst zijn volgeboekt. Wie vroeg boekt, maakt dus meer kans op een lager geprijsd ticket. Indien de voordeligste vluchtklasse niet meer beschikbaar is, kom je automatisch in een duurdere klasse. Er zijn kortingen voor kinderen t/m 11 jaar, echter alleen op de airfare en niet op luchthavenbelasting en ticketfee en niet voor de goedkoopste tickets. Kinderen tussen de 2 en de 11 jaar krijgen wel altijd een maaltijd aanboord aangeboden. Bij Icelandair zijn maaltijden voor personen vanaf 12 jaar niet inbegrepen. De bagagevrijdom bedraagt 23 kilo (in één koffer) ruimbagage en 10 kilo handbagage per persoon.

  De KLM vliegt zomer en winter  dagelijks rechtstreeks op Vancouver, Calgary, Montreal en Toronto vanaf   Amsterdam. Binnen 9 uur sta je bijvoorbeeld al op Calgary Airport.
  Bagagevrijdom is voor economy klasse passagiers 23 kilo per persoon en 12 kilo handbagage.

 

Vliegtickets naar CanadaAir Canada is de nationale lijndienst van Canada en biedt dagelijks vluchten aan met een tussenstop in Frankfurt, Munchen en London Heathrow naar Toronto, Ottawa, Halifax, St. John´s, Edmonton, Calgary en Vancouver in Canada vanaf Amsterdam. Vanaf zomer 2015 zijn er ook directe vluchten van Amsterdam naar Vancouver. Air Canada vliegt in het zomerseizoen dagelijks vanaf Brussel naar Montreal. In de winter wordt deze bestemming vijf keer per week aangevlogen.
Boek je een ticket dan ben je verzekerd van de meeste beenruimte in economy class (82-84cm). De stoelreservering is gratis en eenmaal opgestegen zijn de maaltijden, (alcoholische) drankjes en hoofdtelefoon gratis. Ook heeft Air Canada een inflight entertainment met touchscreen aan boord voor iedere stoel.
De bagagevrijdom voor economy seats is 1 stuk bagage van maximaal 23 kilo en 2 stuks handbagage van maximaal 10 kilo.

 Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada en vliegt tussen  april en oktober van Amsterdam naar Toronto (?maandag, dinsdag, zaterdag), Calgary  (dinsdag) en Vancouver (dinsdag, zaterdag, zondag) en vanaf Brussel naar Montreal  (maandag, woensdag, vrijdag).
Economy Class; In Economy Class geniet je aan boord van tal van services zonder extra kosten zoals: keuze uit twee warme maaltijden, entertainment aan boord inclusief films en reisinformatie.

Option Plus; Passagiers die graag extra service willen, kunnen het Option Plus pakket bijboeken waarbij o.a. is inbegrepen: 10kg extra ingecheckte bagage en stoelreservering. Inchecken kan bij een aparte balie, passagiers krijgen voorrang met instappen aan boord en de bagage wordt met prioriteit afgeleverd. Aan boord zijn er ook enkele extraatjes zoals een gratis headset, een flesje mousserende wijn (200ml), een Comfort Kit en een snack.

Club Class; Voor passagiers die van nog meer luxe en comfort willen genieten is er onze Club Class met brede lederen stoelen (gratis stoelreservering) en 91 cm beenruimte. Er is keuze uit diverse gastronomische maaltijden en een uitstekende selectie van wijnen.Op de luchthaven is er een aparte incheckbalie, men heeft voorrang met instappen aan boord en de bagage wordt met prioriteit afgehandeld.
Let op: Het WiFi-netwerk geeft geen toegang tot internet. Het geeft alleen toegang tot het entertainmentprogramma dat op vluchten van Air Transat beschikbaar is. Het is niet mogelijk mobiele apparaten in het vliegtuig op te laden.

Toegestane hoeveelheid bagage
Passagiers in Economy Class mogen 23 kg bagage (1 bagagestuk) gratis meenemen. Option Plus passagiers mogen max. 33 kg bagage inchecken verdeeld over 2 bagagestukken. Club Class passagiers mogen in totaal 40 kg bagage (maximaal 2 bagagestukken) gratis meenemen.

Vergeet bij je vliegtickets naar Canada niet om vanaf 15 maart 2016 een ETA formulier aan te vragen.

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »