Tofino wint Award voor "Best Beach Town in het Westen" - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Nieuws
  • » Tofino wint Award voor “Best Beach Town in het Westen”

Tofino wint Award voor “Best Beach Town in het Westen”

Tofino op Vancouver Island is de eerste Canadese plaats die deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen.

Toerisme in Tofino

Het toerisme in Tofino bloeit. Het zal nooit een uitgemolken toeristische bestemming worden, aangezien deze plaats specifieke bezoekers aantrekt. Het zijn de iets extravagantere toeristen, de surfers en de hippies die vooral dit stukje Vancouver Island opzoeken.

De 2016 Sunset Travel Award voor “Best Beach stad in het Westen is volkomen terecht toegewezen als je kijkt naar de mijlenlange zandstranden, de schitterende outdooractiviteiten zoals surfen en walvissen spotten en de grote verscheidenheid in accommodaties en boat-to-table-cuisine.

Recentelijk was Sunset Travel-redacteur en juryafgevaardigde Christine Ciarmello in Tofino. Ze beschrijft de gemeenschap als volgt: ”De stranden zijn top, net als de omgeving en het stadje. Er is heerlijk eten, altijd verse gegrilde zalm, lokaal gebrouwen zeewierbier en alom gelegenheid om te wandelen, kajakken en surfen. Dit is een juweeltje aan de westkust!”

De toegekende prijs is een hele eer, aangezien hiermee de accommodaties, restaurants, het cultureel en ecotoerisme, de attracties en nog veel meer instanties de waardering krijgen die ze verdienen. Tofino is, samen met alle andere winnaars van de 2016 Sunset Travel Awards, momenteel te zien in het augustusnummer van Sunset en op Sunset.com.

“We zijn blij we de 2016 Sunset Travel Award hebben gewonnen”, zegt Kirsten Soder, Executive Director van Tourism Tofino. “Dit is een bijzondere plek die net zoveel gaat over de prachtige locatie, het heerlijke eten, de activiteiten en de strandcultuur, als over de mensen die het waarderen als hun thuis.”

Over Tofino

Aan de westkust van Vancouver Island, British Columbia, Canada, is deze kustplaats gelegen in de Clayoquot Sound UNESCO Biosphere Reserve. Daar typeert het majestueus de vlekkeloze schoonheid van de Northwest Pacific Northwest met een tapijt van levendige gemeenschappen. Met een bevolking van iets minder dan 2000 inwoners, is Tofino tevens de thuisbasis van een bloeiende culinaire cultuur van de innovatieve boat-to-table cuisine, waarbij het eten rechtstreeks vanaf de boot op je bord belandt.

Het gebied rond Tofino inspireert ook vele gerenommeerde kunstenaars en ambachtslieden. Met een mild subtropisch klimaat is de heerlijke omgeving het hele jaar door een trekpleister voor nieuwsgierige reizigers van de verste uithoeken van de aarde.


Dit bericht is dinsdag 26 juli 2016 op 09:19 geplaatst en getagd met:, , , Nieuws.

Deel deze pagina:


Laatste nieuws

Alaska Reizen op Creating Stories

ALASKA REIZEN OP CREATING STORIES

Vanaf 1 december zullen onze reizen naar Alaska te vinden zijn op de site van CREATING STORIES. De combinatiereizen Canada/Alaska kun je nog gewoon op deze site

AANBIEDING CAMPERS IJSLAND

Veel campers zijn voor de maanden juni tot en met september volgeboekt in Canada. Heb je dit jaar achter het net gevist en wil je toch een mooie camperreis maken, dan maken

Reiservaring familie Moerman

Dank voor de schitterende reis die jullie voor ons in Canada geregeld hebben. Onze reiservaring in het kort: We hebben in 3 weken heel veel gezien en gedaan. De nachten
Tofino toerisme Sunset 2016 Travel Award

Tofino wint Award voor “Best Beach Town in het Westen”

Tofino op Vancouver Island is de eerste Canadese plaats die deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen. Toerisme in Tofino Het toerisme in Tofino bloeit. Het zal nooit

Bekijk nieuwsoverzicht »


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »