Reserveringsinformatie - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Reserveringsinformatie

Reserveringsinformatie

Reserveringsinformatie 

Wanneer je nog vragen heb, nog niet precies weet wat je wilt of wanneer je je reisplannen door ons wilt laten toetsen, kun je met al je vragen bellen of een afspraak maken om langs te komen op ons kantoor (alleen op werkdagen en bij voorkeur ‘s morgens). Deze service is gratis wanneer je je reis naar Canada via ons boekt.

Wanneer je precies weet wat je wilt, kun je telefonisch, per email of online via onze website reserveren. Lees om misverstanden te voorkomen, vóór je reserveert, eerst aandachtig alle beschikbare informatie over je reis door (vluchttijden, wat wel en niet is inbegrepen, enz.)!
Weet je niet precies wat je wilt? en wil je graag de haalbaarheid van je programma hier op kantoor bespreken? Dan kun je ook een afspraak maken. Een adviesgesprek kost eenmalig € 75. Deze kosten worden niet berekend als je je reis ter plekke bij ons boekt. Boek je je reis (onverhoopt) niet via ons, dan dient het bedrag bij je bezoek aan ons contant te worden voldaan. Mocht je niet meteen op kantoor kunnen beslissen maar wel wat later, dan brengen wij de € 75 op de reisfactuur in mindering en hoef je dus ook niet te betalen. Wij nemen tijdens het gesprek uitgebreid de tijd om al je vragen en reisplannen te bespreken (reken op 1,5 uur) en doen dit met veel enthousiasme en plezier!

Wij hebben voor een reservering de volgende gegevens van je nodig:

  • reisgegevens (liefst ook 2de keus voor vertrek- en terugreisdatum);
  • je volledige naam (m/v) en die van eventuele medereizigers (m/v); geef altijd je naam en alle voornamen op, zoals deze in je paspoort of op je identiteitskaart staat vermeld! Wanneer je een auto huurt in Canada, willen we graag weten wie er gaat rijden als (hoofd)bestuurder. De creditcard, waarvan een kopie als borg dient voor de autoverhuurder, moet op zijn/haar naam staan.
  • je geboortedatum en die van eventuele medereizigers
  • je huisadres, (mobiele) telefoonnummer en evt. emailadres
  • naam en telefoon van een thuisblijver (voor noodgevallen)
  • eventuele bijzonderheden (bijv. vegetariër)
  • wel of geen annulerings- en/of reisverzekering (wel raadzaam)

Let op: een reservering is onder voorbehoud van beschikbaarheid bindend en kan dus niet meer kosteloos worden geannuleerd, ook niet wanneer de reservering mondeling is gemaakt.

Na reservering ontvang je een schriftelijke bevestiging, tevens factuur. Wanneer je langer dan 8 weken voor vertrek boekt, dien je 20% aan te betalen van de reissom plus de eventuele premie van de annulerings-, reis- en autocascoverzekering plus de reserveringskosten plus de verplichte bijdrage Calamiteitenfonds te voldoen. Het restantbedrag dient uiterlijk 8 weken voor vertrek te worden voldaan. Boekingen binnen 8 weken vóór vertrek betaal je in één keer.

Reserveringskosten

Eenmalige reserveringskosten per boeking (woonachtig in Nederland)

€ 35

Extra kosten Last-minute-boeking (minder dan 16 dagen voor vertrek)

€ 35

Evt. eenmalige op-maat-toeslag (bij zelf samengestelde autorondreis)

€ 60

Eenmalige reserveringskosten per boeking (woonachtig buiten Nederland)

€ 45

Wijzigings- en/of verlengingskosten na boeking, tenzij anders vermeld

€ 30

Wijzigen van accommodatie na boeking kost per overnachting
(vluchten kunnen na reservering of ticketing vaak niet meer worden gewijzigd!)

€ 5


Reisdocumenten
Je moet in het bezit  zijn van een paspoort , die nog tot 1 dag na terugkeer geldig is. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen en bij je dragen van de benodigde reisdocumenten bij vertrek en tijdens de reis. Reizigers die niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit bezitten, dienen bij hun ambassade of consulaat te informeren naar hun benodigde grensdocumenten.

Uitgebreid informatiepakket en reisgids Canada
Een goede voorbereiding en juiste informatie vooraf dragen zeker bij tot het welslagen van een reis. Bovendien is voor menigeen de voorpret een niet onbelangrijk element van de reis. Daarom ontvangt iedereen die bij ons een reis naar Canada boekt tijdig een uitgebreid informatiepakket. Bovendien ontvang je bij je reservering gratis de reisgids Canada.

1 informatiepakket per boeking. Een extra informatiepakket kan worden bijbesteld à € 45.

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »