Indviduele reizen - www.canadareizen.eu
Je reiswensen

Indviduele reizen

IJsland is bij uitstek een land dat je individueel kunt ontdekken. De mogelijkheden zijn talrijk. Wij hebben op deze site een idee willen geven van de mogelijkheden, maar uiteraard kunnen er op deze reizen variaties gemaakt worden. Ook hebben wij veel ervaring met individuele autorondreizen die geheel naar wens op maat gemaakt kunnen worden.

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »