Reiservaring familie Moerman - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Nieuws
  • » Reiservaring familie Moerman

Reiservaring familie Moerman

Dank voor de schitterende reis die jullie voor ons in Canada geregeld hebben. Onze reiservaring in het kort:

We hebben in 3 weken heel veel gezien en gedaan. De nachten doorgebracht op prachtige locaties.

Een reis met eigenlijk alleen maar hoogtepunten om er twee hoogtepunten uit te halen:

Kokanee Creek vlakbij Nelson waar we hebben genoten van een moederbeer met twee jongen die in de rivier sockeye zalmen aan het vangen waren.

reisverhaal vakantie Canada

Upperlake bij Kananaskis, een schitterend meer wat we rond gewandeld hebben, 16km in Grizzly berenland zeer de moeite waard.

reisverhaal vakantie Canada

Ook twee tips:

– Als je de rit van Hope naar Whistler rijdt, volg dan de route bij Hope omhoog (BC1, 12 en 99) in plaats van de drukkere weg via Vancouver.

– Van tevoren regelen dat permits voor VS geregeld is, dat gaf bij de korte rit door de VS toch wat vragen. De rit door de VS is overigens de moeite waard maar de douanier overtuigen dat we slechts voor een korte rit de VS aan doen kostte wel wat overtuigingskracht.


Dit bericht is donderdag 28 september 2017 op 10:41 geplaatst en getagd met:, , , Nieuws.

Deel deze pagina:


Laatste nieuws

Alaska Reizen op Creating Stories

ALASKA REIZEN OP CREATING STORIES

Vanaf 1 december zullen onze reizen naar Alaska te vinden zijn op de site van CREATING STORIES. De combinatiereizen Canada/Alaska kun je nog gewoon op deze site

AANBIEDING CAMPERS IJSLAND

Veel campers zijn voor de maanden juni tot en met september volgeboekt in Canada. Heb je dit jaar achter het net gevist en wil je toch een mooie camperreis maken, dan maken

Reiservaring familie Moerman

Dank voor de schitterende reis die jullie voor ons in Canada geregeld hebben. Onze reiservaring in het kort: We hebben in 3 weken heel veel gezien en gedaan. De nachten
Tofino toerisme Sunset 2016 Travel Award

Tofino wint Award voor “Best Beach Town in het Westen”

Tofino op Vancouver Island is de eerste Canadese plaats die deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen. Toerisme in Tofino Het toerisme in Tofino bloeit. Het zal nooit

Bekijk nieuwsoverzicht »


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »