Brochure bestellen - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Brochure bestellen

Brochure bestellen

Brochure 2019

De nieuwe brochure is klaar! Naast onze bestemming Canada vind je hier ook onze andere bestemmingen zoals bijvoorbeeld IJsland, Groenland, De Faeröer, Alaska, Verenigde Staten, Patagonië en Australië. Vul hieronder je adresgegevens in, dan wordt de brochure zo spoedig mogelijk naar je verstuurd.

Maatwerk en persoonlijk advies

Wil je graag op reis en kunnen we je helpen met de voorbereidingen dan adviseren we je vast een mail met je verlanglijstje te sturen naar info@candareizen.eu.
Bellen kan natuurlijk ook naar 010-7144450. We stemmen graag de reis helemaal af op je wensen.

Canadareizen staat voor aanstekelijk enthousiasme, eerlijk advies, maatwerk en deskundigheid!

Digitale Brochure

Klik hier om de brochure online in te zien.

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »