Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Brochure bestellen

Brochure bestellen

Brochure 2019

Momenteel zijn we hard bezig om voor 2019 een nieuwe brochure uit te brengen. Hieronder vallen zowel reizen naar Canada als ook onze andere bestemmingen zoals bijvoorbeeld IJsland, Groenland, De Faeröer, Verenigde Staten, Patagonië en Alaska. We verwachten de brochure half december klaar te hebben. Hieronder kun je je adresgegevens invullen om de brochure alvast aan te vragen. Zodra de brochure klaar is wordt deze gelijk naar je verstuurd.

Maatwerk en persoonlijk advies

Wil je graag op reis en kunnen we je helpen met de voorbereidingen dan adviseren we je vast een mail met je verlanglijstje te sturen naar info@candareizen.eu.
Bellen kan natuurlijk ook naar 010-7144450. We stemmen graag de reis helemaal af op je wensen.

Canadareizen staat voor aanstekelijk enthousiasme, eerlijk advies, maatwerk en deskundigheid!

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »