Skivakantie Whistler, The Listel Hotel, hartje van Whistler altijd wat te doen
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Reis
  • » The Listel Hotel Whistler, Whistler Village

« Terug naar het reisoverzicht

8 / 7
Prijs vanaf € 1756,-

The Listel Hotel Whistler, Whistler Village

The Listel Hotel heeft een goed restaurant met een Wodkabar en ligt op loop afstand van alle pistes midden in het centrum van Whistler

The Listel Hotel Whistler

Skivakantie Whistler op naar The Listel Hotel! Het hotel ligt in het gezellig centrum met al zijn leuke winkeltjes en eettentjes. In het hotel heb je een uitstekend restaurant met goede wijnen en een “Ice Bar” waar je met een dikke jas (die krijg je ter plekke) een ruime variatie aan wodka’s, jenevers en andere sterke dranken kunt proberen.

The Listel Hotel is een mooie centrale plek om vanuit te gaan skiën en ‘s avonds een lekker drankje te drinken in één van de vele bars. Ontspannen in de overdekte hot tub die in het hotel te vinden is hoort ook bij de mogelijkheden. Daarnaast beschikt het hotel over gratis WiFi, en een was- en stomerijservice. De nette kamers zijn voorzien van een flatscreen, koelkast en koffiezetapparaat.

Skivakantie Whistler

De liften liggen op loopafstand van je hotel: Whistler Village Gondola – 200 m, Excalibur Gondola – 250 m, Fitzsimmons Express – 250 m, Magic Chair – 650 m, Wizard Express – 650 m

Bel met 010-7144450 voor het maken van een vrijblijvende offerte op maat of stuur even een mail met je wensen naar info@canadareizen.eu

Meer informatie & vragen?

Wil je meer informatie over deze reis ontvangen of heb je een vraag over deze reis? Neem dan contact met ons op:

Per e-mail

info@canadareizen.eu (Canada en Alaska)

Telefonisch:

  • 010-7144450 voor Canada en Alaska

Je kunt natuurlijk ook het formulier rechts invullen, dan nemen wij contact met je op.

De prijs is op basis van 2 personen

• vlucht Amsterdam-Vancouver inclusief luchthaven belasting
• 7 nachten in een “one bedroom suite”
• 6 dagen skipas voor het hele gebied
• retour bustransfer van Vancouver Airport – hotel
• uitgebreid informatiepakket

In de bovengenoemde vanaf prijs is de KLM vlucht op basis van de economy (N) klasse inbegrepen. Mocht er een goedkopere klassen nog beschikbaar zijn dan krijg je een korting op de pakketprijs. Is de klasse volgeboekt dan geldt er een toeslag op de pakketprijs.

Reserveringskosten
Reserveringskosten (eenmalig € 35 in Nederland) en bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) zijn niet inbegrepen.

Deel deze pagina:

  • Skivakantie Whistler
  • Skivakantie Whistler
  • Skivakantie Whistler

De reis gaat langs deze regio`s


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »