Familiereis in West-Canada - Canada reizen - incl. tours
Je reiswensen
 • Je bevindt je hier: 
 • Home » 
 • Reis
 • » Avontuurlijk Vancouver Island

« Terug naar het reisoverzicht

15 / 14
Prijs vanaf € 3786,-

Avontuurlijk Vancouver Island

Deze avontuurlijke tour is perfect voor de beginnende avonturier.

De familiereis Avontuurlijk Vancouver Island is vooral bestemd voor mensen die in een prachtige omgeving actief willen zijn. Ga fietsen in Vancouver, ontdek de stad Victoria op Vancouver Island, observeer walvissen in hun natuurlijke habitat of trek erop uit met Remote Passages en zie de zwarte beren rondstruinen aan de kust van Tofino. De Avontuurlijk Vancouver Island familiereis biedt het allemaal. Trekken door het binnenland van Vancouver Island bij Strathcona Provincial Park en kajakken in het beschutte Desolation Sound- de ongerepte baai van de noordelijke Sunshine Coast.

Avontuurlijk Vancouver Island, voor de actieve familievakantie

De familiereis Avontuurlijk Vancouver Island leidt je op een actieve manier langs de mooiste plaatsen en regio’s van Vancouver en Vancouver Island. Bezoek de mooiste plekken in Vancouver, zoals het prachtige stadpark Stanley Park, het Vancouver Aquarium, de totempalen of relax langs de haven en geniet van de skyline van de levendige stad Vancouver.

Eenmaal aangekomen op Vancouver Island kun je genieten van de rijke cultuur van Victoria. De binnenhaven is een ontmoetingsplaats voor artiesten van allerlei pluimage en is altijd gezellig om te bezoeken. Ook kun je vanuit Victoria walvissen gaan spotten. Bezoek ook het kustplaatsje Tofino, gelegen aan de Pacific, waar je beren langs de kust kunt bewonderen tijdens een rondleiding en kunt wandelen langs eindeloze stukken verlaten strand.

Ook doe je Campbell River en Strathcona Provincial Park aan, waar je prachtige uitzichten hebt op Upper Campbell Lake en met sneeuw bedekte bergen. De reis voert je verder langs de beroemde Sunshine Coast, de ruige kustlijn met kleine stadjes. Desolation Sound is een resort dat verscholen ligt tussen torenhoge cederbomen en sparren en dat bekend staat om de spectaculaire uitzichten over de Pacific Coast. Ervaar Desolation Sound uit eerste hand tijdens een 5 uur durende begeleide kajak tour.

In deze familiereis in West-Canada ‘Avontuurlijk Vancouver Island’ zijn de volgende activiteiten inbegrepen:

– Fietsverhuur Vancouver
– Whale watching-tocht in Victoria
– Beren-spotten-tour aan de kust van Tofino
– Zeekajakken bij Desolation Sound

Meer informatie & vragen?

Wil je meer informatie over deze reis ontvangen of heb je een vraag over deze reis? Neem dan contact met ons op:

Per e-mail

info@canadareizen.eu (Canada en Alaska)

Telefonisch:

 • 010-7144450 voor Canada en Alaska

Je kunt natuurlijk ook het formulier rechts invullen, dan nemen wij contact met je op.

dag 1

Vancouver
Na aankomst op Vancouver International Airport en ophalen van de huurauto is het nog maar een korte rit naar het hotel voor de eerste overnachting, gelegen in de binnenstad van Vancouver.

dag 2

Vancouver
Vandaag is de dag om één te worden met Vancouver. Bezoek Stanley Park en geniet van de vele bezienswaardigheden zoals het Vancouver Aquarium, de totem palen of juist lekker relaxen en de schoonheid van de skyline van Vancouver met de door sneeuw bedekte bergen op de achtergrond in je opnemen. Wandelen door de binnenstad; neem de sfeer, die Vancouver tot zo een interessante stad maak, in je op. We hebben een aantal interessante plekken voor je geselecteerd en leuke plekken die zeker de moeite meer dan waard zijn om te bezoeken.

dag 3-4

Victoria & walvis spotten-tour
Neem de pont naar Victoria. De binnenhaven van Victoria is een ontmoetingsplaats voor muzikanten, artiesten en ondernemers van allerlei soorten en smaken. Het is een genot om te gaan zitten en te kijken naar de schepen en zwevende vliegtuigen en te kijken naar de artiesten op straat. De stad biedt je een variëteit aan winkels, musea en theaters. Trek er in het voorjaar op uit en verken de wateren op zoek naar walvissen.

dag 5-7

Ucluelet/Tofino en beren spotten aan de kust-tour
Via de Island Highway ten noorden van Nanaimo en dan naar het westen rijden naar de Pacific Coast van het eiland naar het stadje Tofini. Er is zo veel te doen, en er zijn zoveel manieren om van dit paradijs te genieten. Je kunt de beren langs de kust bewonderen tijdens een rondleiding. Wandelen langs eindeloze stukken verlaten strand, trekken langs regenwoud paden en verken kunstgalerieën en winkels.

dag 8-10

Strathcona Provincial park
De reis van vandaag neemt ons mee naar Campbell River en Strathcona Provincial Park. Deze prachtige locatie is een groot onderdeel van de attractie. Met het uitzicht op een panorama dat Upper Campbell Lake omvat en met sneeuw bedekte bergen, de lodge nodigt tot avontuur en fysieke activiteiten uit.

dag 11-13

Sunshine Coast en begeleide kajak tours
Deze ruige kustlijn met zijn artistieke kleine steden en vriendelijke inwoners/mensen is de volgende bestemming. Je zult onvergetelijke avonturen meemaken bij Desolation Sound. Relax en ontspan. Het resort ligt verscholen tussen majestueuze cederbomen en sparren, met spectaculaire uitzichten op de Pacific Coast. Ervaar Desolation Sound uit eerste hand tijdens een 5 uur durende begeleide kajak tour. Inclusief lunch! (ervaring is niet noodzakelijk)

dag 14

Vancouver
Voortzettend langs Hwy-101 zuid zul je vele kleine dorpjes kunnen bezoeken waar de tijd heeft stilgestaan. Na het maken van een mooie tocht met de veerboot rij je terug naar Vancouver.

dag 15

Vertrek vanaf Vancouver Int. Airport
Een 60 minuten durende rit brengt je naar het vliegveld.

 • 14 nachten accommodatie in comfortabele hotels en hutten (twee niveaus)
 • 14 etmalen autohuur
 • 2 x ontbijt in Victoria (comfort)
 • BC veerboten
 • 1 dag fietshuur Vancouver
 • Walvissen spotten-tocht vanuit Victoria
 • Beren-spotten-tour vanuit Tofino
 • 5 uur durende begeleidde kajak-tour Sunshine Coast inclusief lunch
 • Alle lokale belastingen (hotel belastingen en goederen en diensten belastingen)
 • Belastingvrij lokaal contactnummer
 • Volledig informatiepakket
Reserveringskosten
Reserveringskosten (eenmalig € 35 in Nederland) en bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) zijn niet inbegrepen.

(prijzen zijn op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen 2-12 jaar)
Periode:  01-05 t/m 24-05 25-05 t/m 20-06 21-06 t/m 02-09 03-09 t/m 30-09
Soort_accommodatie:  2 pkm 2 pkm 2 pkm 2 pkm
STANDAARD
A - Kia Rio 3786 4089 4331 3825
B - Hyundai Accent 3786 4089 4331 3825
C - Nissan Sentra 3818 4122 4371 3858
D - Dodge Avenger 3917 4221 4463 3956
F - Impala 3917 4221 4463 3956
SPECIAL
G - Buick Lacerne 4028 4332 4581 4068
I - Towncar 4088 4391 4633 4127
L - Jeep Grand Cherokee 4088 4391 4633 4127
Q - Toyota Rav-4 4035 4339 4581 4074
R - Grand Caravan 4088 4391 4633 4127
T - Chevy Tahoe 4488 4792 5033 4527
U - Mustang Convertible 4088 4391 4633 4127

De prijzen van de reizen zijn exclusief vliegtickets. Huur je met meer personen een auto, dan heeft dat natuurlijk invloed op de prijs en wordt de reis goedkoper per persoon. Wil je een reis maken met meer dan 2 personen of juist alleen en vind je de passende prijs niet op de site, bel of email ons gerust, we maken graag een persoonlijke offerte.

 

Reserveringskosten

Reserveringskosten (eenmalig € 35 in Nederland) en bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) zijn niet inbegrepen.

Deel deze pagina:

 • Avontuurlijk Vancouver Island - CANADAREIZEN
 • Squirrel Alaska
 • Avontuurlijk Vancouver Island
 • Vakantie naar Canada Lund Sunshine Coast

Bijzonderheden

Lees wat Vancouver Island allemaal te bieden heeft qua klimaat, natuur en cultuur. De unieke ligging en geologie zorgen voor een enorm diverse flora en fauna.
Pacific Rim Vancouver Island


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »