Je reiswensen

Canada » Wintersport Canada » Revelstoke - wintersport (2 reizen)

Revelstoke - wintersport X
 • 8 dagen / 7 nachten

  Prijs vanaf € 1903,-

  Sutton Place Hotel Revelstoke Mountain Resort

  Skien in Revelstoke is populair. Het resort ligt aan de berg, heeft een verwarmd buiten zwembad met hot pot. Heerlijk om na een dag lang te hebben geskied hier te ontspannen met uitzicht op de bergen

  Bekijk reis

 • 8 dagen / 7 nachten

  Prijs vanaf € 1514,-

  The Coast Hillcrest Hotel

  Op 7 km van de accommodatie vind je de pistes. Iedere dag rijdt er een gratis shuttle van het hotel naar de skiliften. Heliskien in Revelstoke is populair

  Bekijk reis


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »