Proclaimer - www.canadareizen.eu
Je reiswensen

Proclaimer

 

Canada Reizen Internetsite
Canada Reizen is verantwoordelijk voor de informatie op deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze website besteden, is het mogelijk dat informatie wordt gepubliceerd die onvolledig, onjuist of verouderd is. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden.

Merk je dat er iets niet klopt? Laat het ons dan meteen weten. Dan kunnen we het zo nodig corrigeren. Werkt er iets niet goed? Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons even. Zo kun je met ons contact opnemen. Onze excuses voor het ongemak.

Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze verstrekt hebt.

Copyright
© panoramafoto’s in de fotogalerij: Kjartan Pétur Sigurðsson en Willem van Blijderveen
Alle andere foto’s van de Canada Reizen-website mogen uitsluitend voor privégebruik en met bronvermelding worden gebruikt.

© wideanglepictures in fotogalerij: Kjartan Pétur Sigurðsson and Willem van Blijderveen
All pictures of the IJslandspecialist-website may be used by others for private purpose only.

Virussen en veiligheid
De Canada Reizen-website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »