Parken in Canada - www.canadareizen.eu
Je reiswensen

Parken in Canada

 

westcanada oostcanada

Parken West-Canada

Parken Oost-Canada

 

Parkenpas voor de National Parks Canada
In Canada is men verplicht een parkpas aan te schaffen wanneer men een nationaal park of een zogenaamde Historic Site bezoekt. Van de opbrengsten worden de parken en de wegen onderhouden. Bij de aanschaf kan men kiezen voor een dagpas of een jaarpas. Wanneer je op vakantie gaat naar Canada, en dat doe je natuurlijk om van de geweldige natuur te genieten, dien je altijd, net zoals je in Nederland je parkeerkaart goed zichtbaar achter het raam plaatst, je parkpas aan de binnenspiegel hangen. Ons advies is om een jaarpas aan te schaffen, zodat je onbeperkt je hele vakantie toegang hebt tot alle parken. Al bij een bezoek aan meer dan twee nationale parken, zoals Banff, Jasper, Kootenay of Yoho National Park is de Discovery Pass voor jouw de beste optie. Meer informatie over deze parken pas vind je op de website van Parks Canada HIER

2019
Familie/groep (tot 7 mensen in een auto)                $ 136,40
Jeugd  (0-17)                                                              gratis
Volwassenen (18-64)                                                 $  67,70
65+ er                                                                        $  57,90

Discovery Pass voor het gehele jaar, klik HIER.

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »