Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • CREATING STORIES – ALLE BESTEMMINGEN SAMEN

CREATING STORIES – ALLE BESTEMMINGEN SAMEN

ALLE BESTEMMINGEN SAMEN

Al ruim 20 jaar ontdekken wij de wereld op onze eigen manier. In het bijzonder de landen IJsland, Canada, Groenland en Alaska. En dit doen vele andere mensen met ons. We doen dit onder de namen IJslandspecialist en Canadareizen. Maar onze reislust brengt ons steeds verder en de bestemmingen breiden zich uit. Dus hebben we besloten om – naast de bestaande namen – een nieuw merk te lanceren. Hieronder brengen we alle nieuwe bestemmingen samen: creating stories™, travel society.

creating stories - alle bestemmingen

 CREATING STORIES™

De passie die jij en wij met elkaar delen komt samen in de ‘travel society’. Samen de wereld ontdekken met onze eigen ogen, waarnemen met onze eigen zintuigen. Niet alleen de standaardreis, maar boven alles van de gebaande paden af. Elke reis die wij aanbieden reflecteert wie we zijn, de bestemming waarvan we echt houden en de relaties die we daar opbouwen. Bij ons sta jij als mens centraal: de mens die nieuwsgierig is, de mens die wij bij naam kennen en die we persoonlijk helpen bij het samenstellen van hun unieke verhaal. We are creating stories.

HIER GA JE DIRECT NAAR DE REIZEN:

IJSLAND
CANADA
ALASKA
PATAGONIË
GROENLAND
FAERÖER
VERENIGDE STATEN
ARGENTINIË
SPITSBERGEN

Deel deze pagina:


Canada en Alaska

In onze brochure en op deze website vind je al onze reizen naar Canada en Alaska. Daarnaast verzorgen wij ook reizen naar Groenland, Faeröer en IJsland.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

Lees verder »

Het noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer in Canada

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »