CANADAREIZEN - IJSLANDSPECIALIST - CREATING STORIES ; ALLE BESTEMMINGEN SAMEN - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • CANADAREIZEN – IJSLANDSPECIALIST – CREATING STORIES ; ALLE BESTEMMINGEN SAMEN

CANADAREIZEN – IJSLANDSPECIALIST – CREATING STORIES ; ALLE BESTEMMINGEN SAMEN

WIE WIJ ZIJN

Al ruim 20 jaar ontdekken wij de wereld op onze eigen manier. In het bijzonder de landen IJsland en Canada. We doen dit onder de namen IJslandspecialist en Canadareizen. Maar onze reislust brengt ons steeds verder en de bestemmingen breiden zich uit. Daarom hebben we – naast de bestaande namen – nog een merk gelanceerd. Hier brengen wij alle andere bestemmingen samen: Creating Stories.

CREATING STORIES™

De passie die jij en wij met elkaar delen komt samen in de manier waarop wij onze reizen organiseren. Samen de wereld ontdekken met onze eigen ogen, waarnemen met onze eigen zintuigen. Niet alleen de standaardreis, maar boven alles van de gebaande paden af. Elke reis die wij aanbieden reflecteert wie we zijn, de bestemming waarvan we echt houden en de relaties die we daar opbouwen. Bij ons sta jij als mens centraal: de mens die nieuwsgierig is, de mens die wij bij naam kennen en die we persoonlijk helpen bij het samenstellen van hun unieke verhaal.

WE ARE CREATING STORIES

 

IJSLANDIJSLANDSPECIALIST.NL
CANADACANADAREIZEN.EU
CREATINGSTORIES – ALASKA
CREATINGSTORIES – GROENLAND
CREATINGSTORIES – DE FAERÖER
CREATINGSTORIES – SPITSBERGEN
CREATINGSTORIES – VERENIGDE STATEN
CREATINGSTORIES – PATAGONIË
CREATINGSTORIES – AUSTRALIË

 

 

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »