Nieuwsbrief - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Nieuwsbrief

NieuwsbriefIn onze nieuwsbrief vertellen we niet alleen over Canada en de reizen van CANADAREIZEN, maar ook over onze andere bestemmingen van IJSLANDSPECIALIST en CREATING STORIES.
Je ontvangt direct een e-mail van ons waarin je de inschrijving kunt bevestigen door op ACCEPTEREN te klikken. Na bevestiging ben je opgenomen in de nieuwsbriefverzending. Afmelden voor deze service kan bij iedere nieuwsbrief die je toegestuurd krijgt. Terugkijken op de nieuwsbrief kan hieronder.

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »