wandelen Archives - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • wandelen

Nieuwsberichten met label 'wandelen'

Millennium Trail Whitehorse Yukon

17 februari Millennium Trail, Whitehorse, Yukon Territory

De Millennium Trail is een recreatieve wandelbestemming die gelegen is in Whitehorse, Yukon Territory, Canada. De Millennium loopbrug en  de oever van de Yukon River zijn de ideale manier om Whitehorse te bewonderen, terwijl je geniet van de machtige Yukon River. De 5 kilometer lange route is... Lees bericht »
Wandelroutes in Canada

10 november De 9 mooiste wandelroutes in Canada

De 8 mooiste wandelroutes van Canada maken slechts een uiterst klein deel uit van de vele duizenden routes die het enorme land te bieden heeft. En misschien zijn het voor jou wel helemaal niet de mooiste wandelroutes. Dat is natuurlijk persoonlijk. De mooiste wandelroutes in Canada In onderstaand... Lees bericht »

Oudere berichten


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »