Vancouver Island Archives - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Vancouver Island

Nieuwsberichten met label 'Vancouver Island'

Reisverslag Vancouver Island

11 juli Vakantieblog West-Canada van Manuel en Robbert

2016: Robbert en Manuel zijn deze zomer beiden met hun gezinnen op reis in West-Canada. Onderweg zullen zij zoveel mogelijk hun vakantieblog bijhouden om verslag te doen van de reis. We hopen jullie zo een indruk te geven van het reizen met een gezin. Vakantieblog West-Canada Je kunt op berichten... Lees bericht »
Quadra Island British Columbia

23 februari Quadra Island, British Columbia

Quadra Island ligt voor de kust van British Columbia, tussen Vancouver eiland en de kust van British Columbia. Het maakt deel uit van de Discovery-eilanden, gelegen binnen het Strathcona Regional District. Van het uiterste noordelijke tot het uiterst zuidelijke punt is Quadra Island ongeveer 35... Lees bericht »
Ucluelet Vancouver Island

22 februari Ucluelet, Vancouver Island

Ucluelet is een klein dorp met een bevolking van 1.627 inwoners aan de westkust van Vancouver Island in British Columbia.  In de inheemse Nootka-taal betekent Ucluelet "mensen van de veilige haven". Het dorpje is gelegen op 288 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad van Vancouver Island,... Lees bericht »
Telegraph Cove, Vancouver Island

17 februari Telegraph Cove, Vancouver Island

Telegraph Cove is een gemeenschap van ongeveer 20 inwoners in het noordelijk deel van Vancouver Island in British Columbia. Het ligt op ongeveer 210 kilometer ten noordwesten van Campbell River en zo'n 35 kilometer van Port Hardy, de vertrekplaats van de veerboot door de Inside Passage. Het... Lees bericht »
Cormorant Island, British Columbia

Cormorant Island, Vancouver Island

Cormorant Island is een eiland dat net ten noorden is gelegen van Vancouver Island, British Columbia. Met een oppervlakte van ongeveer 4 vierkante km is het slechts een klein eilandje, maar het staat bol van de cultuur en historie en is een prachtige omgeving. De ongeveer 1500 bewoners van... Lees bericht »

ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »