vakantie Archives - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • vakantie

Nieuwsberichten met label 'vakantie'

28 september Reiservaring familie Moerman

Dank voor de schitterende reis die jullie voor ons in Canada geregeld hebben. Onze reiservaring in het kort: We hebben in 3 weken heel veel gezien en gedaan. De nachten doorgebracht op prachtige locaties. Een reis met eigenlijk alleen maar hoogtepunten om er twee hoogtepunten uit te... Lees bericht »
Kenora Lake of the Woods

11 februari Kenora, het watersportparadijs van Canada

Kenora is een kleine stad in het westen van de provincie Ontario. De stad werd oorspronkelijk Rat Portage genoemd, vanwege de handel in muskusratten, die veelvuldig werden gevangen in de waterrijke omgeving. Aangezien deze stad vlakbij de grens met de provincie Manitoba ligt, is het logischer om op... Lees bericht »
Vakantie naar Canada tips

7 Belangrijke tips voor je vakantie naar Canada

Wanneer je op vakantie naar Canada gaat, is het belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. Voor zo'n droomreis is het belangrijk dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Om je goed voor te bereiden op je reis hebben we voor jou een lijstje gemaakt met zaken waarmee je zeker... Lees bericht »
Greenspond vakantie naar Newfoundland

6 Redenen om op vakantie naar Newfoundland te gaan

Een vakantie naar Newfoundland is absoluut de moeite waard als je van natuur houdt, maar ook cultuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. De meest oostelijke provincie van Canada wordt ook wel Canada's "The Rock" genoemd. Het eiland dat noordoostelijk ligt van Cape Breton, Nova Scotia, is een... Lees bericht »
Vakantie in Canada

31 januari 12 redenen voor een vakantie in Canada

Als je geniet van steile bergpieken, blauwe gletsjermeren en afgelegen lodges in de wildernis, is een vakantie in Canada een absolute aanrader! Of je nu van skiën houdt of liever de wandelschoenen aantrekt, het maakt niet uit, want het enorme landoppervlak van Canada met uiteenlopende klimaten... Lees bericht »

ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »