Canada Archives - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Canada

Nieuwsberichten met label 'Canada'

28 september Reiservaring familie Moerman

Dank voor de schitterende reis die jullie voor ons in Canada geregeld hebben. Onze reiservaring in het kort: We hebben in 3 weken heel veel gezien en gedaan. De nachten doorgebracht op prachtige locaties. Een reis met eigenlijk alleen maar hoogtepunten om er twee hoogtepunten uit te... Lees bericht »
Lunenburg, Nova Scotia

06 maart Lunenburg, Nova Scotia

Lunenburg is een Canadees havenstadje in Lunenburg County, Nova Scotia. Het stadje is gelegen om zo’n vijf kwartier rijden ten zuidwesten van de stad Halifax en ten westen van het nabijgelegen plaatsje Mahone Bay. De historische stad werd in 1995 door de Verenigde Naties (UNESCO) aangewezen... Lees bericht »
Wijnen van Canada Okanagan Valley

17 februari De wijnen van Canada

De wijnen van Canada genieten wereldwijd bekendheid. En hoewel de meeste wijndrinkers niet direct aan Canada zullen denken als een wijnland, komen er verrassend goede wijnen vandaan. De oost- en de westkust van Canada liggen maar liefst 7.821 kilometer bij elkaar en het zou zeer sterk zijn als... Lees bericht »
Indian Summer in Canada

11 februari Indian Summer in Canada

De Indian Summer in Canada is een fenomeen waar jaarlijks veel toeristen op af komen. De prachtige kleuren van de bomen brengen menigeen in vervoering. De beste periode om dit prachtige natuurlijke fenomeen te aanschouwen is uiteraard het najaar. De Indian Summer in Canada De Indian Summer is in... Lees bericht »
Vakantie naar Canada tips

7 Belangrijke tips voor je vakantie naar Canada

Wanneer je op vakantie naar Canada gaat, is het belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. Voor zo'n droomreis is het belangrijk dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Om je goed voor te bereiden op je reis hebben we voor jou een lijstje gemaakt met zaken waarmee je zeker... Lees bericht »

ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »