Cabot Trail Archives - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Cabot Trail

Nieuwsberichten met label 'Cabot Trail'

Cape Breton Island Cabot Trail

11 februari De Cabot Trail, Cape Breton Island, Nova Scotia

De Cabot Trail is een snelweg op Cape Breton Island, dat deel uitmaakt van de Canadese provincie Nova Scotia. De totale route is 298 kilometer lang en is gelegen op het noordelijke deel van het eiland. Deels meandert de weg langs de kust en steile kliffen, deels door het binnenland. De weg vormt... Lees bericht »
Cape Breton Island Cabot Trail

Cape Breton Island, Nova Scotia

Cape Breton Island is een eiland aan de Atlantische kust en gelegen aan de noordzijde van de Canadese provincie Nova Scotia. De naam van het eiland is waarschijnlijk afgeleid van de naam Breton, de verengelste versie van de Franse regio Bretagne. De oppervlakte van het eiland beslaat met 10.311... Lees bericht »

Oudere berichten


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »