British Columbia Archives - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • British Columbia

Nieuwsberichten met label 'British Columbia'

Quadra Island British Columbia

23 februari Quadra Island, British Columbia

Quadra Island ligt voor de kust van British Columbia, tussen Vancouver eiland en de kust van British Columbia. Het maakt deel uit van de Discovery-eilanden, gelegen binnen het Strathcona Regional District. Van het uiterste noordelijke tot het uiterst zuidelijke punt is Quadra Island ongeveer 35... Lees bericht »
Ucluelet Vancouver Island

22 februari Ucluelet, Vancouver Island

Ucluelet is een klein dorp met een bevolking van 1.627 inwoners aan de westkust van Vancouver Island in British Columbia.  In de inheemse Nootka-taal betekent Ucluelet "mensen van de veilige haven". Het dorpje is gelegen op 288 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad van Vancouver Island,... Lees bericht »
Cormorant Island, British Columbia

17 februari Cormorant Island, Vancouver Island

Cormorant Island is een eiland dat net ten noorden is gelegen van Vancouver Island, British Columbia. Met een oppervlakte van ongeveer 4 vierkante km is het slechts een klein eilandje, maar het staat bol van de cultuur en historie en is een prachtige omgeving. De ongeveer 1500 bewoners van... Lees bericht »
Zalmtrek periode locaties

11 februari Zalmtrek, de beste periode en locaties in British Columbia

De jaarlijkse zalmtrek is voor vele toeristen aanleiding voor een vakantie in Canada. De vraag die wij vaak krijgen is wanneer dan de beste tijd is en welke regio dan de meeste kans geeft om dit prachtige schouwspel te aanschouwen. Zalm paait in zoet water, meestal in riviertjes en beken. Veel... Lees bericht »
regenwoud Kermode beer

04 februari ‘s Werelds grootste gematigde regenwoud beschermd

Een groot deel van de kuststrook van British Columbia wordt beschermd gebied. Een gebied met een oppervlakte van twee keer die van Vancouver Island beschermt meer dan 85% van wat het grootste gematigde regenwoud is ter wereld. "Dit is een geschenk aan de wereld", zegt Richard Brooks van... Lees bericht »

ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »