Fotowedstrijd 2018-2019 - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Fotowedstrijd 2018-2019

Fotowedstrijd 2018-2019

In onze brochure en op de website vind je meerdere foto’s van onze reizigers. Ieder jaar vragen wij om mooie foto’s in te sturen. De 10 mooiste, leukste en best passende foto’s krijgen speciale aandacht op de website en onze facebookpagina. De fotografen van de winnende foto’s krijgen een presentje toegestuurd.

Indien je een reis via ons hebt ondernomen, kun jij ook meedoen! Dit geldt niet alleen voor onze Canadareizen maar ook voor onze andere bestemmingen (via IJslandspecialist en Creating Stories).
Stuur je twee favoriete foto’s naar creatingstories.ts@gmail.com met daarbij de locatie en maand waarin de foto is gemaakt. Het mag van alles zijn, landschappen, details, typische kenmerken van de bestemming of een foto van jezelf. We laten ons graag door je verrassen!

Wij kijken ernaar uit om jullie foto’s te zien! De inzending voor de fotowedstrijd 2018/2019 sluit op 31 oktober 2019.

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »