Zip-Lining: Bear Tour of Eagle Tour - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Excursie
  • » Zip-Lining: Bear Tour of Eagle Tour

« Terug naar het overzicht

Zip-Lining: Bear Tour of Eagle Tour

Zip-Lining: Bear Tour of Eagle Tour

Zip-Lining: Bear Tour of Eagle Tour
Van de ene bergtop over de rivier naar de andere bergtop zip-linen, oftewel tokkelen. Ben je op zoek naar een adrenalinekick, terwijl je ook de omgeving vanuit een bijzonder perspectief wilt bekijken? Dan is één van deze tours iets voor jou. De Bear Tour is geschikt voor iedereen, dus ook voor families en beginners. Wil je iets meer avontuur, kies dan voor de Eagle Tour, waarbij je van een hoogte die gelijk staat aan 20 verdiepingen naar beneden glijdt.

Specificaties

  • Ex210
  • Zomer

Deel deze pagina:

Soort excursie

Regio`s / Parken


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »