Even voorstellen... - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Even voorstellen…

Even voorstellen…

Welkom bij Canadareizen, al ruim 15 jaar hét toonaangevende reisbureau voor iedereen die op vakantie wil naar Canada of Alaska!

Wij zijn een kleine reisorganisatie die gespecialiseerd is in Canada en als echte liefhebbers kunnen wij je als geen ander adviseren over dit enorme, fascinerende land met zijn unieke weidsheid en ongerepte natuur.

Waarom boeken bij Canadareizen?

Wij verzorgen individuele autorondreizen, camperreizen, wandelreizen, rondreizen met 4WD, excursies en nog veel meer. Ons uitgangspunt is: reizen in een rustig tempo en zo veel mogelijk van je omgeving ontdekken. Of je nu in de zomer of in de winter naar Canada gaat: wij kunnen je precies vertellen welke plekken je echt niet mag overslaan.

Wij hebben allemaal zeer veel ervaring met reizen in Canada en zijn daarom ook gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat. Ook voor het vervoer naar en in Canada ben je bij ons aan het juiste adres. Zo boeken wij graag jouw vlucht naar Canada en ook voor autohuur, camperhuur en binnenlandse vluchten kun je bij ons terecht. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan boeken over Canada, de beste landkaarten en andere leuke artikelen. Kortom: wij helpen je graag met alle aspecten van jouw droomreis naar Canada!

Als je je reis boekt bij ons krijg je een uitgebreid informatiepakket met daarin onder andere de reisgids ‘Canada’, een gedetailleerde routebeschrijving met veel tips voor onderweg plus nog veel meer handige informatie en brochures die specifiek op jouw reis afgestemd zijn.

Kom eens langs op ons gezellige kantoor in de buurt van Rotterdam! Bel (010 7144450) of mail (info@canadareizen.eu) voor het maken van een afspraak en wij helpen je graag verder met een advies op maat voor jouw reis naar Canada. Daarnaast staan wij altijd op de Vakantiebeurs , die ieder jaar plaatsvindt in januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Graag tot ziens!

 

Manuel (links)

Specialisme: Canada, Alaska en IJsland

Samen met Robbert ben ik eigenaar van CREATING STORIES, IJSLANDSPECIALIST EN CANADAREIZEN. Ik houd me voornamelijk bezig met productontwikkeling: bestaande reisproducten beter maken en nieuwe producten ontwikkelen die op ons verlanglijstje staan en klantvragen die betrekking hebben op Canada en Alaska.

Mijn favoriete plek? Dat is niet zozeer één bestemming, maar meer de verscheidenheid en de veelzijdigheid van een natuurbestemming. In ieder land kom ik wel iets tegen waardoor ik er een volgende keer weer naar toe terug wil. Door langer in te zoomen op een gebied creëer ik een gevoel van thuiskomen, je beleeft de reis dan als een local. Canada, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Alaska, Patagonie, Nieuw-Zeeland en de Faeröer zijn bijzondere plekken op de wereld die mij een gevoel van thuiskomen geven. Bestemmingen waar ik alleen, met collega’s of met mijn gezin meteen mijn koffers voor wil pakken en naartoe zou willen gaan. Wat is onze wereld toch adembenemend mooi!

Onze reiservaringen hebben we verpakt in de reizen op de site en in de brochure. Laat je inspireren!

Eigenaar/Directeur van:
CREATING STORIES  (hier vind je de reizen van al onze bestemmingen)
IJSLANDSPECIALIST (hier vind je onze gedetailleerde kennis over IJsland)
CANADAREIZEN (hier vind je onze gedetailleerde kennis over Canada en Alaska)
AMERICAN VACATION (hier vind je onze rondreizen en citytrip naar de Verenigde Staten)

Reisblog West-Canada 2017

Reisblog VS 2018

Robbert (rechts)

Eigenaar/Directeur van:
CREATING STORIES  (hier vind je de reizen van al onze bestemmingen)
IJSLANDSPECIALIST (hier vind je de reizen én onze gedetailleerde kennis over IJsland)
CANADAREIZEN (hier vind je de reizen én onze gedetailleerde kennis over Canada)
AMERICAN VACATION (hier vind je onze rondreizen en citytrip naar de Verenigde Staten)

Specialisme: alle bestemmingen

IJsland heeft mijn hart gestolen, al jaren geleden en omdat we IJsland ook zo vaak bezoeken, is het eigenlijk een beetje een tweede thuis geworden. Komende zomer ga ik met Barbara en de kinderen IJsland weer lang bezoeken, maar in februari maak ik samen met Manuel even een korte trip, om nog wat van de winter te genieten en hopelijk weer het Noorderlicht te zien. Wat een spektakel blijft dat toch.
Maar intussen hebben we meer bestemmingen gevonden waar we ons hart aan hebben gegeven, want ook Groenland, de Faeröer en Canada zitten nu in ons portfolio.
Afgelopen september waren Manuel en ik op Groenland en we hebben ook daar weer extreem genoten. Wat een geweldige spectaculaire natuur! Doordat je je er eigenlijk alleen kunt verplaatsen per boot, vliegtuig, helikopter en (in de winter) hondensledes is een bezoek aan Groenland een totaal andere vakantie dan de meeste mensen gewend zijn, maar het is het dubbel en dwars waard om eens te ervaren. Ik hoop komende zomer ook een paar dagen Groenland in onze reis te kunnen inbouwen. In mei staat een reis naar Canada op stapel! Lekker met de 1 rondtoeren door British Columbia, genieten van de weergaloze natuur, vissen in de enorme meren en hiken door de dichte bossen. Als het weer het toelaat wil ik ook nog een rondje golfen, maar meestal vind ik daar de tijd niet voor.

Zoals je leest, geniet ik van het werken bij IJslandspecialist. Elke dag ga ik weer met plezier aan de slag om met de andere collega’s bij IJslandspecialist mensen blij te maken met een reis naar IJsland, de Faeröer, Canada of Groenland!

Hier kun je meer lezen over mijn reizen:

Reisblog IJsland 2014
Reisblog Canada 2016
Reisblog IJsland 2017
Reisblog Oost Canada – VS 2018 

Specialisme: IJsland en Canada
_DSC0097
Ik hou me bij Canadareizen en IJslandspecialist bezig met de marketing en de Duitstalige markt (www.islandspezialisten.de). Inmiddels draait mijn leven voor een groot gedeelte om die bestemmingen. Na een studie aan de Hogere Hotelschool in Scheveningen en omzwervingen in verschillende bedrijfstakken heb ik negen jaar geleden de stap genomen om bij mijn man Robbert te gaan werken. En wat een heerlijke keuze was dat!

Reizen is een onderdeel geworden van ons gezin. Tijdens onze langere gezinrseizen naar IJsland en Canada schrijf ik altijd een blog dat tijdens de reis gelezen kan worden. Ook achteraf is het nog steeds een grote bron van informatie en geven de verhalen een kijkje in hoe het is om met een gezin op reis te gaan.

Veel plezier met lezen en kijken!

Reisblog IJsland 2014
Reisblog Canada 2016
Reisblog IJsland 2017
Reisblog Oost Canada – VS 2018 

Marketing CREATING STORIES

 

Mariëlla

Specialisme: Canada en Amerika

Sinds 1 mei 2019 werk ik bij Creating Stories | Canadareizen. Hiervoor heb ik 16 jaar op een reisbureau gewerkt, maar toen deze uitdaging op mijn pad kwam, heb ik meteen ja gezegd.

Hoewel ik pas laat ben gaan reizen, ik was 24 jaar toen ik voor het eerst in een vliegtuig stapte, heb ik gelijk een fantastische eerste reis gehad. Alleen een vlucht naar Noord-Griekenland geboekt, een huurauto erbij en een hotelletje geregeld via de eigenaar van het plaatselijke Grieks restaurant.

Die manier van reizen is gebleven en inmiddels heb ik al heel wat prachtige landen mogen bezoeken en bewonderen. Wat altijd wel centraal staat in mijn reizen is dat er een prachtige natuur is en dat zijn nogal wat plaatsen op wereldbol. Daarin mogen Canada, Amerika en IJsland natuurlijk niet ontbreken.
Of het nu het noorderlicht en watervallen in IJsland was of de coyotes en nationale parken in Amerika of de orka’s, bultruggen, beren en Rocky Mountains in Canada, na elke reis heb ik een prachtig verhaal.

Ik zie ernaar uit dat ik voor jou ook een mooie reis mag verzorgen en je ook thuiskomt met mooie verhalen en onvergetelijke herinneringen!

Linda

Boekhouding

Marieke

Specialisme: IJsland en De Faeröer

 

 

Jolanda

Specialisme: IJsland

Idy

Specialisme: IJsland en Spitsbergen

Marketing CREATING STORIES 

Paul

Systeembeheerder èn IJslandkenner / specialist!

Elvira en Tamara

American Vacation: Citytrips, Rondreizen & Cruises

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »