Enquête - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Enquête

Enquête

Bedankt voor het invullen van de enquête!

De resultaten zullen ons helpen het product en onze service kwalitatief hoog te houden en waar nodig aan te scherpen.
De uitslagen van de enquête gebruiken we alleen voor onze eigen doeleinden.

Creating Stories & IJslandspecialist

Naast Canada hebben wij nog veel meer prachtige bestemmingen in ons aanbod. Middels onze nieuwsbrief houden wij je hiervan op de hoogte. Mocht je je nog niet hebben ingeschreven dan kan dat via deze link. Je kunt je op ieder gewenst moment ook weer uitschrijven.

Mocht je nu al meer inspiratie op willen doen, neem dan alvast een kijkje op www.creatingstories.nl en www.ijslandspecialist.nl

Foto-actie

Ben je al op de hoogte van onze foto-actie? In onze brochure en op de website vind je meerdere foto’s van onze eigen reizigers. Ieder jaar vragen wij om mooie foto’s in te sturen. De 15 mooiste, leukste en best passende foto’s krijgen speciale aandacht op de website en onze facebookpagina. Daarnaast worden de foto’s natuurlijk geplaatst in de brochure. De fotografen van de winnende foto’s krijgen een IJslands presentje toegestuurd.
Uiteraard kun jij ook meedoen! Stuur je twee favoriete foto’s naar creatingstories.ts@gmail.com met daarbij de locatie en maand waarin de foto is gemaakt. Het mag van alles zijn, landschappen, details, typische kenmerken van de bestemming of een foto van jezelf. We laten ons graag door je verrassen!

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »