Contact - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Contact

Contact

Hoe kun je contact met ons opnemen?

 

Per e-mail: info@canadareizen.eu
Telefonisch: 010-7144450
Of stel een vraag via ons contactformulier:

Stel je vraag

Waar vind je Canada Reizen?

Kom eens langs op ons gezellige kantoor in de buurt van Rotterdam! Bel (010 7144450) of mail (info@canadareizen.eu) voor het maken van een afspraak en wij helpen je graag verder met een advies op maat voor jouw reis naar Canada & Alaska.

Adresgegevens:

Canadareizen
Cypresbaan 17
2908 LT Capelle aan den IJssel
(bezoek op afspraak)

Overige bedrijfsgegevens

K.v.K.: 24444077
Btw-nr. 819943009.B01
Rabobank: 0151830215
IBAN: NL68RABO0151830215 (IJslandspecialist)

Canadareizen is een merknaam van IJslandspecialist en aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds en werkt samen met Europeesche Verzekeringen.

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »