Camperreizen met vooraf geboekte campings| Canada Reizen
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Camperreizen met vooraf geboekte campings – Oost-Canada

Camperreizen met vooraf geboekte campings – Oost-Canada

Camperreizen in Canada met vooraf geboekte campings

Camperreizen in Canada zijn populair. Dat is niet raar, want Canada is één van de meest geschikte en veilige landen om te reizen met een camper. Tijdens je rondreis kun je in de ongerepte natuur staan met het comfort van een klein huis. We beschikken over een ruim assortiment campers die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Er is dus altijd een camper die aan je wensen voldoet.

Campgrounds

Er zijn best veel campgrounds die zich in een natuurlijke omgeving bevinden, zoals in een bos of aan de rand van een meer met uitzicht op de Rockies. Maar weet je die campgrounds te vinden zonder al te veel tijd kwijt te zijn met zoeken? Je hebt voor Canada gekozen als reisbestemming om zo veel mogelijk van de prachtige fauna en flora te genieten in een rustig tempo. En dus niet om van de ene volle campground naar de andere te rijden en uiteindelijk terecht te komen op een veredeld parkeerterrein waar de campers zij aan zij staan.

Camperhuur in Canada

Bespaar tijd en maak gebruik van onze jarenlange ervaring met kamperen in Canada en reserveer je campgrounds tijdig en voorafgaand aan je vertrek naar Canada. De kosten voor de campgrounds zijn niet meer dan wanneer je die ter plekke zou reserveren en bovendien krijg je van ons een routebeschrijving, die je niet alleen naar de kleinere campgrounds in de ongerepte natuur brengt, maar je ook vertelt hoe je naar de leuke en mooie bezienswaardigheden rijdt. Wel zo makkelijk!

De huurcamper

Je reis begint de dag na aankomst in Canada vanuit bijvoorbeeld Vancouver, Calgary, Whitehorse, Toronto of Halifax. Je kunt niet gelijk vanuit het vliegveld in de camper stappen en gaan rijden. De eerste nacht verblijf je in een hotel, rust je uit van de reis en kom je bij van het tijdsverschil. De volgende ochtend word je opgehaald en naar je camper gebracht. Klaar voor de reis! De afstanden per dag liggen meestal zo rond de 200 kilometer. Natuurlijk mag je van de route afwijken, maar de overnachtingsplaatsen liggen vast. Na afloop van de reis lever je de camper in bij de camperverhuurder en reis je per pendelbus of taxi naar het vliegveld.

Wat is inbegrepen bij de camperhuur in Canada?

De prijzen van de camperrondreizen zijn inclusief camperhuur en alle camping- & hotelovernachtingen zoals genoemd in de betreffende reisbeschrijvingen. De volgende zaken zijn niet inbegrepen in de prijs: kilometerpakket, preparation fee, personal kit, CDR-verzekering, Afkoop eigen risico verzekering, drop-off kosten en de vlucht. De vlucht kunnen wij natuurlijk wel voor je reserveren en vaak voor een beter tarief dan dat je zelf op internet hebt gevonden. Icelandair, KLM, Air Canada en Airtransat zijn maatschappijen die meerdere keren per week in het hoogseizoen naar Canada vliegen. Kijk voor een informatie over de overige kosten op onze website.

Bij elke camperrondreis hoort een uitgebreid informatiepakket met veel tips, de beste wegenkaart, de Dominicus-reisgids Canada en een gedetailleerde Nederlandstalige routebeschrijving. Het begin van een onbezorgde reis door een indrukwekkende natuur.

Vertrekdata

Van mei tot half september is de beste periode om je reis naar Canada te plannen. Dit in verband met de openstelling van de campgrounds. Over het algemeen geldt dat je minimaal 15 dagen moet uittrekken voor je vakantie. Er zijn geen vaste vertrekdagen voor onze camperrondreizen.

Reizen op maat

Laat je inspireren en bekijk onze camperreizen met vooraf geboekte campings op de volgende pagina’s. Staat je droomroute er niet tussen? Dan helpen we je graag en bouwen we samen aan een reisplan dat helemaal bij je past.

Type campers

Categorie 1, Type  TC
Categorie 1, Type TCB
Categorie 2, Type C-Small
Categorie 2, Type C- Medium
Categorie 2, Type C-Large
Categorie 3, Type CX-Large


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »