Beurzen 2019 - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Beurzen 2019

Beurzen 2019

BEURSAANBIEDING

BOEK JE AUTORONDREIS CANADA TIJDENS ÉÉN VAN ONZE BEURZEN MET 5% KORTING.

Altijd al eens de geiser willen zien spuiten, ontspannen in een geothermisch warm bad, een gletsjer bewandelen en het vulkanische landschap van IJsland ontdekken?
Bekijk onze individuele reizen of gebruik ze ter inspiratie en stel met ons een reis op maat samen. Bekijk HIER de voorwaarden voor de beursaanbieding.

ONZE BEURZEN

Wij inspireren je graag met onze kennis en persoonlijke reisverhalen. De vakantiebeurs is daarvoor een goede gelegenheid! Heb je interesse in een reis naar Canada, IJsland, Groenland, Faeröer of een van onze andere bestemmingen? Dan nodigen wij je graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand! Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom met al je vragen of opmerkingen. Naast dat wij op de jaarlijkse vakantiebeurs in Utrecht te vinden zijn staan we ook weer op een aantal andere beurzen verspreid over het land. Hier kun je ons vinden:

VERRE REIZEN EVENT ANTWERPEN, 12 & 13 OKTOBER 2019Verre Reizen Event

Verre Reizen Event Antwerpen
Waagnatie Expo & Events
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen
Openingstijden: 10:00 – 17:00

VERRE REIZEN EVENT DEN HAAG, 26 & 27 OKTOBER 2019

Verre Reizen Event Den Haag
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
Openingstijden: 10:00 – 17:00
Mocht het je niet lukken om ons te bezoeken op één van de beurzen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor in Capelle aan den IJssel voor het samenstellen van je reis. Je kunt bellen naar 010 – 7144450 of een mail sturen naar info@canadareizen.eu om een afspraak te maken.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Deel deze pagina:


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »