Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Beursaanbieding 2019

Beursaanbieding 2019

Boek je autorondreis Canada tijdens een van onze beurzen met 5% korting.

Altijd al eens uitgestrekte bossen, indrukwekkende bergruggen, immense gletsjers, zalm vissende beren, orka’s, walvissen, elanden, prachtige vergezichten, steile kliffen langs de kust, tienduizenden meertjes en indrukwekkende watervallen willen ontdekken?
Bekijk onze individuele reizen of gebruik ze ter inspiratie en stel met ons een reis op maat samen.

Voorwaarden:
Deze aanbieding geldt alleen voor individuele reizen die plaatsvinden in 2019.
Je hebt tijdens de beurs een offerte aangevraagd en je hebt je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres schriftelijk aan ons doorgegeven.
Je dient de reis uiterlijk de donderdag na de betreffende beurs bij ons te boeken.
Deze aanbieding geldt alleen voor individuele autorondreizen die bestaan uit zowel vlucht, huurauto als accommodatie; als standaardpakket en op maat gemaakte reizen.
Deze aanbieding geldt niet voor citytrips, er dienen minimaal 3 verschillende overnachtingslocaties te zijn binnen de reis.
Deze aanbieding geldt niet voor budgetreizen op basis van hostels.
Korting geldt niet op aanvullende excursies.
Deze aanbieding geldt niet bovenop al lopende acties
Indien je een combinatiereis boekt (in combinatie met een andere bestemming) geldt de korting alleen voor het landarrangement op IJsland/Canada.
Reeds geboekte reizen zijn uitgesloten van deze aanbieding.

Deze aanbieding geldt ook voor onze individuele autorondreizen Canada. Kijk hier voor meer informatie en reizen.

Bekijk hier onze individuele reizen Canada:

 


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »