Je reiswensen

Reisverhalen

Reisverslag Vancouver Island

Vakantieblog West-Canada van Manuel en Robbert

2016: Robbert en Manuel zijn deze zomer beiden met hun gezinnen op reis in West-Canada. Onderweg zullen zij zoveel mogelijk hun vakantieblog bijhouden om verslag te doen van de reis. We hopen jullie zo een indruk te geven van het reizen met een gezin. Vakantieblog West-Canada Je kunt op berichten... Lees bericht »
Rondreis door West-Canada Alberta camper

Reisverslag rondreis West-Canada door familie Van Vloten

Van 21 mei tot en met 10 juni hebben wij een rondreis door West-Canada gemaakt. Het was ons eerste bezoek aan Canada en het heeft onze verwachtingen overtroffen, wat een prachtig land! Wij hebben met een camper gereisd en dat is een aanrader! Wat ons het meest bij zal blijven is de prachtige natuur... Lees bericht »
Vakantie naar West-Canada 123

Reisverslag vakantie naar West-Canada

Van 22 mei t/m 10 juni 2016 hebben wij een 19-daagse vakantie naar West-Canada gemaakt. Het was ons eerste bezoek aan Canada en het is een onvergetelijke reis geworden. De natuur in Canada is werkelijk fantastisch. Vooral de Rocky Mountains waren adembenemend. Je voelt je als mens dan weer even... Lees bericht »
Moose Alaska

Rondreis in Alaska, verslag van Menno

Menno Schaefer maakte in 22 dagen een rondreis in Alaska en hield voor ons een reisverslag bij. Lees onderstaand hoe hij zijn reis heeft beleefd en wat hij allemaal heeft gezien en beleefd. Een prachtig reisverhaal naar ons idee! Reisverslag van Menno van zijn rondreis in Alaska 12-8-2015 Dag... Lees bericht »
Gletsjer rondreis Alaska

Rondreis door Alaska, reisverslag van Bert en Lily

Bert en Lily maakten van 19 augustus tot 8 september 2015 een rondreis door Alaska. Lees onderstaand hun geweldige reisverslag dat ze voor ons bijhielden. Reisverslag van de rondreis Alaska en Yukon Is het nodig om woorden als: fantastisch, adembenemend, indrukwekkend, groots en overweldigend in... Lees bericht »
Vancouver Island vakantie in Canada

De vakantie in Canada van Alfred & Laura

Alfred en Laura zijn op vakantie in Canada geweest, het Westen om precies te zijn. Ze hebben daar een autorondreis gemaakt, waarbij ze ook een deel van de reis met de Rocky Mountaineer (trein) hebben gemaakt. Tijdens hun rondreis hebben ze de prachtige rit over de Icefields Parkway gemaakt tussen... Lees bericht »
Reisverslag Vancouver Island 13

Reisverslag Vancouver Island van Menno en Marjon

Menno en Marjon maakten in mei 2014 een onvergetelijke rondreis in Canada, in British Columbia en Vancouver Island om precies te zijn. Zij maakten voor ons een 'Reisverslag Vancouver Island'. Ze zijn beiden enthousiaste wildlife fotografen en hebben werkelijk prachtige foto's genomen. Lees... Lees bericht »

Canada en Alaska

Canada en Alaska

In onze brochure en op deze website vind je al onze reizen naar Canada en Alaska. Daarnaast verzorgen wij ook reizen naar Groenland, Faeröer en IJsland.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

Lees verder »

Het noorderlicht

Het noorderlicht

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

Het weer in Canada

Het weer in Canada

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »