Nieuws Archives - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Nieuws

Nieuws

Alaska Reizen op Creating Stories

ALASKA REIZEN OP CREATING STORIES

Vanaf 1 december zullen onze reizen naar Alaska te vinden zijn op de site van CREATING STORIES. De combinatiereizen Canada/Alaska kun je nog gewoon op deze site... Lees bericht »

AANBIEDING CAMPERS IJSLAND

Veel campers zijn voor de maanden juni tot en met september volgeboekt in Canada. Heb je dit jaar achter het net gevist en wil je toch een mooie camperreis maken, dan maken we je graag attent op deze bijzonder aanbieding voor campers op IJsland in de maanden juni en september. Wie weet geniet je al... Lees bericht »

Reiservaring familie Moerman

Dank voor de schitterende reis die jullie voor ons in Canada geregeld hebben. Onze reiservaring in het kort: We hebben in 3 weken heel veel gezien en gedaan. De nachten doorgebracht op prachtige locaties. Een reis met eigenlijk alleen maar hoogtepunten om er twee hoogtepunten uit te... Lees bericht »
Tofino toerisme Sunset 2016 Travel Award

Tofino wint Award voor “Best Beach Town in het Westen”

Tofino op Vancouver Island is de eerste Canadese plaats die deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen. Toerisme in Tofino Het toerisme in Tofino bloeit. Het zal nooit een uitgemolken toeristische bestemming worden, aangezien deze plaats specifieke bezoekers aantrekt. Het zijn de iets... Lees bericht »
Port Renfrew Avatar Grove

Port Renfrew, Vancouver Island: toeristische hotspot

Port Renfrew op Vancouver Island is van oudsher een gemeenschap die is gebouwd op de houtindustrie. Maar in de laatste jaren heeft dit kleine dorpje een flinke transformatie ondergaan. Port Renfrew is sinds kort de Tall Tree hoofdstad van Canada. De ontdekking van een bos met massieve en... Lees bericht »
Victoria Vancouver Island

Amazon.ca: Victoria meest romantische stad van Canada

Love is in the air in Victoria op Vancouver Island! Twee steden op het eiland zijn geëindigd in de top 20 van meest romantische steden van Canada, heeft Amazon.ca aangekondigd. Victoria neemt voor het vierde opeenvolgende jaar de eerste plek in van meest romantische stad van Canada, op de voet... Lees bericht »
regenwoud Kermode beer

‘s Werelds grootste gematigde regenwoud beschermd

Een groot deel van de kuststrook van British Columbia wordt beschermd gebied. Een gebied met een oppervlakte van twee keer die van Vancouver Island beschermt meer dan 85% van wat het grootste gematigde regenwoud is ter wereld. "Dit is een geschenk aan de wereld", zegt Richard Brooks van... Lees bericht »

Parks Canada

Waarom een parkpas? In Canada is men verplicht een parkpas aan te schaffen wanneer men een nationaal park of een zogenaamde Historic Site bezoekt. Van de opbrengsten worden de parken en de wegen onderhouden. Bij de aanschaf kan men kiezen voor een dagpas of een jaarpas. Wanneer je op vakantie gaat... Lees bericht »
aardbeving Victoria

Aardbeving van 4,3 voor de kust van British Columbia

Op dinsdagavond laat op 29 december 2015 werd door de kustbewoners van British Columbia een flinke aardbeving gevoeld. Het Canadese Natural Resources meldt om 23:39u een beving te hebben gemeten van 4,3 op de schaal van Richter. Aardbeving Victoria De US Geological Survey meldde echter dat de... Lees bericht »

ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »