Je reiswensen

Nieuws

Alaska Reizen op Creating Stories

ALASKA REIZEN OP CREATING STORIES

Vanaf 1 december zullen onze reizen naar Alaska te vinden zijn op de site van CREATING STORIES. De combinatiereizen Canada/Alaska kun je nog gewoon op deze site... Lees bericht »

AANBIEDING CAMPERS IJSLAND

Veel campers zijn voor de maanden juni tot en met september volgeboekt in Canada. Heb je dit jaar achter het net gevist en wil je toch een mooie camperreis maken, dan maken we je graag attent op deze bijzonder aanbieding voor campers op IJsland in de maanden juni en september. Wie weet geniet je al... Lees bericht »
Gezinsvakantie Family Mountain Adventure

Vakantiebeurzen 2018

Wij inspireren je graag met onze kennis en persoonlijke reisverhalen. De vakantiebeurs is daarvoor een goede gelegenheid! Heb je interesse in een reis naar IJsland, Canada, Groenland, Faeröer of een van onze andere bestemmingen? Dan nodigen wij je graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand!... Lees bericht »

Reiservaring familie Moerman

Dank voor de schitterende reis die jullie voor ons in Canada geregeld hebben. Onze reiservaring in het kort: We hebben in 3 weken heel veel gezien en gedaan. De nachten doorgebracht op prachtige locaties. Een reis met eigenlijk alleen maar hoogtepunten om er twee hoogtepunten uit te... Lees bericht »
Canada Reizen Reisbeurzen

Deze reisbeurzen staan op onze agenda

De grote drukte van het hoogseizoen is voorbij en mensen gaan zich weer oriënteren op de reisbeurzen voor hun vakanties van volgend jaar. Het beursseizoen is dus weer aangebroken. Canada Reizen staat op de volgende reisbeurzen, dus zet de data in de agenda:   Het Verre Reizen Event in... Lees bericht »
Tofino toerisme Sunset 2016 Travel Award

Tofino wint Award voor “Best Beach Town in het Westen”

Tofino op Vancouver Island is de eerste Canadese plaats die deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen. Toerisme in Tofino Het toerisme in Tofino bloeit. Het zal nooit een uitgemolken toeristische bestemming worden, aangezien deze plaats specifieke bezoekers aantrekt. Het zijn de iets... Lees bericht »
Port Renfrew Avatar Grove

Port Renfrew, Vancouver Island: toeristische hotspot

Port Renfrew op Vancouver Island is van oudsher een gemeenschap die is gebouwd op de houtindustrie. Maar in de laatste jaren heeft dit kleine dorpje een flinke transformatie ondergaan. Port Renfrew is sinds kort de Tall Tree hoofdstad van Canada. De ontdekking van een bos met massieve en... Lees bericht »
Victoria Vancouver Island

Amazon.ca: Victoria meest romantische stad van Canada

Love is in the air in Victoria op Vancouver Island! Twee steden op het eiland zijn geëindigd in de top 20 van meest romantische steden van Canada, heeft Amazon.ca aangekondigd. Victoria neemt voor het vierde opeenvolgende jaar de eerste plek in van meest romantische stad van Canada, op de voet... Lees bericht »
regenwoud Kermode beer

‘s Werelds grootste gematigde regenwoud beschermd

Een groot deel van de kuststrook van British Columbia wordt beschermd gebied. Een gebied met een oppervlakte van twee keer die van Vancouver Island beschermt meer dan 85% van wat het grootste gematigde regenwoud is ter wereld. "Dit is een geschenk aan de wereld", zegt Richard Brooks van... Lees bericht »
Gratis parkpas vakantie Canada

Parks Canada: Gratis parkpas voor 2017

De federale overheid van Canada geeft ter ere van het 150-jarig bestaan van de Canadese Federatie alle bezoekers van de Canadese nationale parken en historische plaatsen een gratis parkpas cadeau. In een persbericht laat Parks Canada weten dat iedereen die in 2016 een parkpas aanschaft, deze ook... Lees bericht »

ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »