Meren Archives - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Blogs
  •  » Meren

Meren

Peyto Lake gletsjermeren

Hoe de Rocky Mountain gletsjermeren hun beroemde kleuren krijgen

Als je zelf nog nooit in de Canadese Rockies bent geweest en de prachtig blauwe gletsjermeren nog niet met eigen ogen hebt gezien, ben je waarschijnlijk in de overtuiging dat de foto’s allemaal gephotoshopt zijn. Althans, zo denken de meeste mensen wanneer ze de reisgidsen doorbladeren of zich op... Lees bericht »
Moraine Lake gletsjermeren

De mooiste gletsjermeren in de Canadese Rockies

De Canadese Rocky Mountains zijn bezaaid met prachtige gletsjermeren. Dat is waarom de Rockies veelal bekend staan. Prachtige, blauwe gletsjermeren die fel afsteken tegen de imposante bergkammen zijn, gecombineerd met wildlife, vaak toch wel de voornaamste toeristische trekpleisters die jaarlijks... Lees bericht »
Emerald Lake Yoho National Park

Emerald Lake, de parel van Yoho National Park

Ergens verstopt in  het hart van de Canadese Rockies, is Emerald Lake een echte verborgen schat. Omringd door de hoge pieken van de Kicking Horse Valley in Yoho National Park, British Columbia, ligt in een prachtige omgeving Emerald Lake, een meer dat zo uit een sprookje lijkt te komen. Toen ik er... Lees bericht »

ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »