Bijzondere wegen Archives - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Blogs
  •  » Bijzondere wegen

Bijzondere wegen

klondike highway Yukon Territory

Klondike Highway, de ‘Goldrush Highway’

De Klondike Highway is de snelweg die de Alaskaanse kustplaats Skagway verbindt met Dawson City, Yukon. De route loopt enigszins parallel aan de route die vroeger werd gebruikt door de goudzoekers in 1898 bij de Klondike Gold Rush. In Yukon wordt de Klondike Highway gemarkeerd als Yukon Highway... Lees bericht »
Cape Breton Island Cabot Trail

De Cabot Trail, Cape Breton Island, Nova Scotia

De Cabot Trail is een snelweg op Cape Breton Island, dat deel uitmaakt van de Canadese provincie Nova Scotia. De totale route is 298 kilometer lang en is gelegen op het noordelijke deel van het eiland. Deels meandert de weg langs de kust en steile kliffen, deels door het binnenland. De weg vormt... Lees bericht »
Sea to Sky Highway

Highlights Sea to sky highway

Highway 99, ook wel bekend als de Sea to Sky Highway, de Squamish snelweg, Route 99, of Whistler Highway, is de belangrijkste noord-zuid verkeersader die het gebied rond Vancouver verbindt met het noorden van de provincie British Columbia. De route loopt in wezen vanaf de Amerikaanse grens door de... Lees bericht »
Icefields Parkway Alberta

De Icefields Parkway, de highlights om te bezoeken

De Icefields Parkway, ook bekend als Highway 93 North, is een schilderachtige weg in de Rockies van Alberta, Canada. In feite begint de weg Highway 93 al in het zuiden van de VS, in Wickenburg, Arizona om precies te zijn. Vanaf de grens tussen de VS en Canada gaat de weg verder noordelijk als... Lees bericht »

ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »