Bijzondere plekken West-Canada Archives - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Bijzondere plekken West-Canada

Bijzondere plekken West-Canada

Alaska Highway

Alaska Highway

De Alaska Highway werd aangelegd tijdens de Tweede Wereldoorlog met het doel om de staat Alaska te verbinden met de rest van de Verenigde Staten. De overweging was vanuit strategisch oogpunt, in verband met de oorlog met Japan. De Alaska Highway begint bij de kruising met diverse Canadese snelwegen... Lees bericht »
Surfen in Tofino vakantie Canada

Surfen in Tofino, Vancouver Island

Surfen in Tofino? Nog nooit van gehoord….waar ligt dat? Tofino ligt op Vancouver Island…het is een surfstadje dat anders is dan je ooit zult zien. Waar de surfstandaarden meestal worden geijkt aan surflocaties zoals Santa Monica of de exotische Hawaïaanse stranden, is Tofino compleet... Lees bericht »

ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »