Autorondreis Oost Canada, Hotels, Lodges en Cabins | Canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Autorondreis Oost Canada

Autorondreis Oost Canada

Autorondreis Oost Canada met vooraf geboekte hotels, lodges en cabins

Door Canada reizen met een huurauto is een zeer comfortabele manier van reizen. De reizen dienen puur ter inspiratie en voor iedere autorondreis Oost Canada geldt: veel zien in een rustig tempo. Er is genoeg tijd onderweg voor kortere wandelingen, fotostops, inkopen doen voor de lunch, plaspauzes en gewoon stilletjes genieten van een bijzondere plek onderweg. Voor dagwandelingen en dagexcursies kun je beter een extra dag inlassen. Bij de reizen hebben we een aantal verschillende programma’s samengesteld om je een indruk te geven hoe een autorondreis West Canada mogelijk zou kunnen verlopen. Dit is puur om je te inspireren en samen met jou maken we een dergelijk autorondreis Oost Canada graag helemaal op maat.

Wat is inbegrepen?

De prijs van een autorondreis Oost Canada is inclusief autohuur en accommodaties en in veel gevallen inclusief ferry’s en excursies. De vlucht is niet inbegrepen in de prijs. Natuurlijk kunnen en willen wij die voor je reserveren en vaak kunnen we het vliegticket voor een beter tarief aanbieden dan dat je zelf op internet hebt gevonden. Icelandair, KLM, Air Canada en Airtransat zijn maatschappijen die meerdere keren per week in het hoogseizoen naar Canada vliegen. Bij elke autorondreis hoort een uitgebreid informatiepakket met veel tips, de beste wegenkaart, de Dominicus-reisgids Canada en een gedetailleerde Nederlandstalige routebeschrijving.

De huurauto

Je ontvangt de huurauto al op het vliegveld en levert deze daar na afloop ook weer in. De routes zijn zó gekozen dat je binnen de mogelijkheden en het tijdsbestek langs de mooiste plekjes komt en het meeste uit de reis haalt. De afstanden per dag liggen meestal zo rond de 200 kilometer. Natuurlijk mag je van de route afwijken, maar de overnachtingsplaatsen liggen vast. De wegen in Canada zijn uitstekend en vrijwel overal ligt asfalt. Je hebt hiervoor geen 4WD nodig.

Accommodatie

De zeer comfortabele accommodaties waar je bij onze autorondreizen zult verblijven, liggen op prachtige locaties. In gezellige dorpjes, in landelijke gebieden en midden in de natuur, bijvoorbeeld in het bos of aan de oever van één van Canada’s vele schitterende meren en in sommige gevallen zelfs óp het water. Veel van de lodges en cabins hebben een open haard, zodat u ’s avonds bij het vuur gezellig kunt nagenieten van al het moois dat u die dag heeft gezien. Ontbijt is niet inbegrepen.

Vertrekdata

Van april tot en met september is de beste periode om je reis naar Canada te plannen en over het algemeen geldt dat je minimaal 15 dagen moet uittrekken voor je vakantie. Er zijn geen vaste vertrekdagen voor onze autorondreizen.

Reizen op maat

Heb je zelf een route ingedachte die langs een specifieke bezienswaardigheid komt of misschien wel langs vrienden en/of familie, dan passen we graag de route voor je aan. Mail of bel ons gerust!


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »