Amazon.ca: Victoria meest romantische stad van Canada - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
 • Je bevindt je hier: 
 • Home » 
 • Nieuws
 • » Amazon.ca: Victoria meest romantische stad van Canada

Amazon.ca: Victoria meest romantische stad van Canada

Love is in the air in Victoria op Vancouver Island! Twee steden op het eiland zijn geëindigd in de top 20 van meest romantische steden van Canada, heeft Amazon.ca aangekondigd.

Victoria neemt voor het vierde opeenvolgende jaar de eerste plek in van meest romantische stad van Canada, op de voet gevolgd door North-Vancouver. Voor de zevende keer werd de jaarlijkse ranglijst van Amazon.ca samengesteld door verkoopgegevens te verzamelen van de 80.000 inwoners.

De gegevens zijn gebaseerd op de aankopen die de inwoners van alle Canadese steden deden in webwinkel, zoals romantische boeken, romantische films, romantische muziek en seksuele wellness-producten.

Victoria op 1 in lijst van meest romantische steden in Canada

 1. Victoria, British Columbia
 2. North Vancouver, British Columbia
 3. Waterloo, Ontario
 4. Vancouver, British Columbia
 5. Saskatoon, Saskatchewan
 6. Calgary, Alberta
 7. Kingston, Ontario
 8. Guelph, Ontario
 9. Oakville, Ontario
 10. Edmonton, Alberta
 11. Lethbridge, Alberta
 12. Kelowna, British Columbia
 13. Regina, Saskatchewan
 14. Red Deer, Alberta
 15. Nanaimo, British Columbia
 16. Winnipeg, Manitoba
 17. London, Ontario
 18. Langley, British Columbia
 19. Kitchener, Ontario
 20. Kamloops, British Columbia

Een nadere blik op de statistieken liet zien dat de Victorianen ‘Hopeless Romantic’ zijn. In werkelijk elke categorie namen ze de eerste plaats in.

West Coast-romantiek: de boekenplanken van inwoners aan de westkust staan vol met romantische literatuur, gevolgd door de prairiebewoners uit Winnipeg en Saskatoon en de inwoners van Waterloo, Zuid-Ontario. De steden van de westkust zijn met name goed vertegenwoordigd in de lijst, aangezien Nanaimo, Kelowna en Vancouver daarin ook voorkomen.

Of het nu gaat om een cadeau voor een geliefde, een vriend of voor iemand zelf, de inwoners van BC zijn het meest romantisch.

Natuurlijk is Victoria niet alleen romantisch vanwege de aankomen van haar bewoners. De stad is van zichzelf ook romantisch met schitterende gebouwen uit het koloniale tijdperk, de supergezeligge haven en de romantische bloementuinen.


Dit bericht is donderdag 4 februari 2016 op 16:38 geplaatst en getagd met:, , , Nieuws.

Deel deze pagina:


Laatste nieuws

Alaska Reizen op Creating Stories

ALASKA REIZEN OP CREATING STORIES

Vanaf 1 december zullen onze reizen naar Alaska te vinden zijn op de site van CREATING STORIES. De combinatiereizen Canada/Alaska kun je nog gewoon op deze site

AANBIEDING CAMPERS IJSLAND

Veel campers zijn voor de maanden juni tot en met september volgeboekt in Canada. Heb je dit jaar achter het net gevist en wil je toch een mooie camperreis maken, dan maken

Reiservaring familie Moerman

Dank voor de schitterende reis die jullie voor ons in Canada geregeld hebben. Onze reiservaring in het kort: We hebben in 3 weken heel veel gezien en gedaan. De nachten
Tofino toerisme Sunset 2016 Travel Award

Tofino wint Award voor “Best Beach Town in het Westen”

Tofino op Vancouver Island is de eerste Canadese plaats die deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen. Toerisme in Tofino Het toerisme in Tofino bloeit. Het zal nooit

Bekijk nieuwsoverzicht »


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »