AANBIEDING CAMPERS IJSLAND - www.canadareizen.eu
Je reiswensen
  • Je bevindt je hier: 
  • Home » 
  • Nieuws
  • » AANBIEDING CAMPERS IJSLAND

AANBIEDING CAMPERS IJSLAND

Veel campers zijn voor de maanden juni tot en met september volgeboekt in Canada. Heb je dit jaar achter het net gevist en wil je toch een mooie camperreis maken, dan maken we je graag attent op deze bijzonder aanbieding voor campers op IJsland in de maanden juni en september. Wie weet geniet je al in juni van de prachtige midzomernachtzon op IJsland!

SPECIALE AANBIEDING


25% KORTING OP DE DAGHUUR IN DE MAAND JUNI 2018*

30% KORTING OP DE DAGHUUR IN DE MAAND SEPTEMBER 2018*

* ophalen en inleveren in de betreffende maand!

Wanneer je de onderstaande campers bij ons boekt voor de maand juni of september, krijg je daarop een korting van respectievelijk 25% en 30% op de daghuur wanneer de ophaal- en inleverdatum in diezelfde maand vallen.
De korting is niet van toepassing op de extra’s en verplichte camping kit.

Voorbeelden juni (25% korting):

  • Je spaart € 929,50 op een 11-daagse IJslandreis met een Economy 4WD camper
  • Je spaart € 1.242,50 op een 14-daagse IJslandreis met een 4-persoonscamper 2WD
  • Je spaart € 1.406,25 op een 15-daagse IJslandreis met een Premium 4WD camper

Voorbeelden september (30% korting):

  • Je spaart € 1.115,40 een 11-daagse IJslandreis met een Economy 4WD camper
  • Je spaart € 1.491,00 op een 14-daagse IJslandreis met een 4-persoonscamper 2WD
  • Je spaart € 1.687,50 op een 15-daagse IJslandreis met een Premium 4WD camper

Waarom in juni?
Je geniet van lange dagen met de midzomernachtzon en reist door een prachtig natuurlandschap dat aan het uitbarsten is en zich in vele kleuren aan je toont.

Waarom in september?
De dagen worden al wel weer wat korter (maar zijn nog steeds langer dan in Nederland) het binnenland is begin september meestal nog gewoon toegankelijk en je maakt ‘s avonds laat ook al kans op het noorderlicht!

Waarom IJsland met een Camper zo leuk is?
Bijna ieder plaatsje op IJsland heeft wel een camping. Dit varieert van een camping met alleen een wasbak met koud stromend water en een wc tot campings met gemeenschappelijke ruimten, warme douches, wasmachines en in sommige gevallen het plaatselijke buitenzwembad naast de camping. De perfecte ingrediënten voor een gevarieerd IJslands avontuur. IJsland is niet zo goedkoop, maar in je camper kun je zelf je maaltijden verzorgen en zowel overdag als ‘s avonds de prachtige IJslandse natuur van dichtbij genieten. Daarnaast hoeft je je route niet van tevoren vast te leggen.

Het avontuur kan meteen na aankomst beginnen!

2WD CAMPERS
CI2 2-persoonscamper 2WD
CI4 4-persoonscamper 2WD
CI6 6-persoonscamper 2WD

4WD CAMPERS
CI-E Economie Camper 4WD
CI-P Premium Camper 4WD
CI-L Luxury Camper 4WD

 

 

 


Dit bericht is maandag 23 april 2018 op 15:01 geplaatst en getagd met:, Nieuws.

Deel deze pagina:


Laatste nieuws

Alaska Reizen op Creating Stories

ALASKA REIZEN OP CREATING STORIES

Vanaf 1 december zullen onze reizen naar Alaska te vinden zijn op de site van CREATING STORIES. De combinatiereizen Canada/Alaska kun je nog gewoon op deze site

AANBIEDING CAMPERS IJSLAND

Veel campers zijn voor de maanden juni tot en met september volgeboekt in Canada. Heb je dit jaar achter het net gevist en wil je toch een mooie camperreis maken, dan maken

Reiservaring familie Moerman

Dank voor de schitterende reis die jullie voor ons in Canada geregeld hebben. Onze reiservaring in het kort: We hebben in 3 weken heel veel gezien en gedaan. De nachten
Tofino toerisme Sunset 2016 Travel Award

Tofino wint Award voor “Best Beach Town in het Westen”

Tofino op Vancouver Island is de eerste Canadese plaats die deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen. Toerisme in Tofino Het toerisme in Tofino bloeit. Het zal nooit

Bekijk nieuwsoverzicht »


ALASKA REIZEN

ALASKA REIZEN

Onze Alaska reizen staan vanaf nu op de website van CREATING STORIES. Wil je een reis naar Canada combineren met reizen door Alaska, bijvoorbeeld door een bezoek aan de YUKON of wanneer je de INSIDE PASSAGE wilt doen, dan kan dat uiteraard nog steeds. Je vind deze combinatiereizen CANADA & ALASKA ook nog steeds op deze site. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Lees verder »

HET NOORDERLICHT

HET NOORDERLICHT

Hier vind meer informatie over het noorderlicht, maar ook over de actuele kans om het noorderlicht in Alaska ook daadwerkelijk te zien.

Lees verder »

HET WEER

HET WEER

Het actuele weer in Canada, de weersvoorspellingen en informatie over gemiddelde temperaturen en daglichturen gedurende het jaar.

Lees verder »